Referenser

Urval av referenser

pt1

På en månad

-10 cm i midjemått och helt nya livsvanor!

PT-onlineklient

Jag tränade med dig några månader förra sommaren som foghjälpen/pt online-kund och ville bara skicka ett tack för all hjälp jag fick då.

Nu ett år senare kan jag äntligen jogga ordentligt igen! I slutet av förra året fick jag ok av kiropraktorn att börja jogga försiktigt och nu kommer jag runt ca 5 km med korta gångpauser. Senaste passet sprang jag tio kortare intervaller i 6min-tempo vilket känns fantastiskt! Den där känslan av att man svävar fram som du vet att jag saknade så… :)

Tränar för fullt nu för Tjejmilen 2013 och har faktiskt förhoppning om att komma runt joggandes hela vägen vilket jag aldrig trodde för ett år sen när jag började träna dina program.

Vill även passa på att säga stort grattis till att vara trebarnsmamma, jag läser fortfarande din blogg för inspiration!

Foghjälpenklient

Tack för all hjälp och den nästan dagliga kontakten vi haft. Det märks att du tar dig tid och anpassar träningsprogrammen för mig som varit rätt krävande… Menyerna har varit toppen, snabblagade och goda för alla i familjen.

Maghjälpenklient

Supernöjd med dig som PT, snabba svar och roliga övningar. Har testat en del av utbudet så jag vet vad jag pratar om!

PT-onlineklient

 

Här kommer några ord om min klientens egna tankar på Magforumet:

Tycker du har fått ett fantastiskt resultat GrönaDruvan på vad ändå är kort tid! Jag anlitade Elmina som PT-online i mars för jag hade ett bröllop som stundade i maj  .

Mitt mål var att ”fixa till” mammamagen som infunnit sig efter två fina barn. Måste säga att Elmina är fantastisk och har hjälp mig supermycket! Jag tränar fortfarande med henne trots att både jag och min make sa ”ja” . Som jag skrivit till Elmina tidigare så vågar jag inte sluta träna med henne… Haha!

Slänger in en liten före och efter bild på min ”lilla” resa. Jag är sjukt stolt! Förebilden tagen 20 mars och efterbilden tagen 2 juni.

Kanske någon som peppas .

Maghjälpenklient

”Jag gör också andra saker som är så självklara för andra men som jag inte kunnat på länge. Jag tar med mig barnen själv på olika saker, vi var på universeum, åkte till mina föräldrar i småland några dagar förra veckan, gick på öppna förskolan idag för första gången sedan Melvin föddes. Har man inte haft foglossning så förstår man nog inte hur svårt små vardagssaker kan vara….. det känns som jag är på väg ut ur mitt fängelse i lägenheten:-).”

Foghjälpenklient

Elmina Saksi fungerade som kostrådgivare för IFK Göteborgs U-trupp hösten – vintern 2009-20010. Under den perioden höll Elmina föredrag för IFK Göteborg U-trupp och gjorde kostanalyser som sedan följdes upp med personliga råd på förändringar och förbättringar i kosthållningen. Elmina gjorde under sin tid i IFK Göteborgs U-trupp ett mycket gott intryck och visade prov på stor kunskap och känsla i ämnet kost till idrottande elitungdomar.

IFK Göteborgs U-trupp består av ungdomar 16-19 år gamla dom tränar 8 träningspass/vecka.

Vi kan med stöd av ovan klart rekommendera Elmina för liknande uppdrag i framtiden.

Göteborg den 23 maj 2011

Eijlert Björkman

IFK Göteborg U-trupp

 

”Jag tycker att Mammapilatesen var ett perfekt sätt att komma igång med sin träning efter en graviditet. Innan graviditeten så tränade jag ganska mycket gruppträning som Body Combat och Body Balance och hade tänkt att komma igång med detta ganska snart efter förlossningen. Som alla vet så är det inte så lätt att komma ifrån sitt barn den första tiden på grund av amning och annat. Därför passade mammapilatesen jättebra. Man tog med sig sitt barn och kunde då få träning samtidigt som min dotter tyckte att det var roligt att titta på (och ibland få vara med). Elmina hade satt ihop ett program som var roligt och utmanande både för mammorna och barnen och det var skönt att få känna att man hade några muskler kvar.”

Maria, deltagare våren 2011

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *