IMGP9766

Om mig

IMGP9766

Min blogg handlar om träning, hälsa, kost och familj samt mitt företag Föräldrafitness. Jag skriver även om mina kurser BarnvagnsBootcamp, Mammastark och Funkymamma som jag har i Norrköping.

Jag är lyckligt gift sedan 5 år och bor jag i ett 50-talsradhus i Norrköping. Jag har tre barn, Sixten 4 år, Einar 2,5 år och Estrid född i juni 2013.

Min träning består framförallt av hemmaträning då mina tre barn är vakna, det finns alltid träningsmöjligheter, det gäller bara att tänka om! Dessutom älskar jag löpning och har bl a sprungit Berlin Marathon.

Jag är utbildad hälsopedagog (GIH), dietist (GU), idrottslärare (GIH) samt lärare i hem- och konsumentkunskap (GU). Utöver det är jag personlig tränare (SAFE), motionsledare samt dipl. massör och håller mig hela tiden uppdaterad inom forskningen.

Jag har arbetat på Idrottsgymnasium och 3 grundskolar, ett flertal gym samt varit dietist för IFK Göteborgs juniorlag. Dessutom har jag varit kostexpert på familjeapoteket samt är Familjelivs träningsexpert sedan 2011.

Sommaren 2013 släppte jag min första träningsapp, MamaShape, ett komplett träningsprogram för hela kroppen, utan redskap!

One thought on “Om mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *