Träning, hälsa och kost under och efter graviditeten, kom i din bästa mammaform! Få råd av dietist, hälsopedagog och personlig tränare

Mammaboosten

Den 7 november är en speciell dag, men just i år vill jag att dagen ska gå över fort fast att det är Einars 4 års dag. Idag ska vi också på begravning. En väldigt nära släkting har gått bort, alldeles för tidigt i livet.

Så Einar tror att han fyller år i morgon istället.

Men eftersom den här bloggens syfte är att inspirera så kommer jag inte skriva mer om begravningen utan tipsa om ett event som jag ser fram emot i slutet av månaden. Mammaboosten.

Mammaboosten är en show som kommer till tre städer i November, Stockholm, Göteborg & Malmö.

Petra Mede håller i trådarna tillsammans med artisten Andreas Lundstedt från Alcazar och Tomas Järvheden, en av mina favoritkomiker. Showen handlar om föräldraskap och vuxenliv och jag kan tänka mig att igenkänningsfaktorn är hög. Jag ser fram emot att skratta mycket.

Just nu kan du köpa biljetter till specialpris.

2 reaktioner på ”Mammaboosten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *