Träning, hälsa och kost under och efter graviditeten, kom i din bästa mammaform! Få råd av dietist, hälsopedagog och personlig tränare

Från träningsfest till kulturfest

Det var länge sedan vi hade en helg utan några större aktiviteter. Inga PT kunder eller löptävlingar inbokade, inte ens någon träning förutom lite lätt cykling och inlärning av RPM koreografi.

Helgen startade dock mindre lugnt med fest i Nyköping på den nya Noridic Wellnessklubben i Rosvalla. Vi var ett stort gäng som tränade GRIT och Bodyjam tillsammans innan vi åt och minglade eller rättare sagt skrattade. Jag har så roliga kollegor och i kombination med trötthet har skrattet inga gränser.

Jag visste sedan tidigare att jag gillar GRIT men Bodyjam hade jag aldrig testat innan och kunde konstatera att det är hur skojigt som helst. Jag gillar danspass men kör dem aldrig pga av tidsbrist. Något jag tänker att jag kan ta upp igen som pensionär om man har hälsan i behåll (-:

I dag har vi varit på stan och på kulturnatten (som tack och lov redan börjar mitt på dagen). Barnen har fått sitta i veteranbrandbilar, kört miniröris genom Friskis & Svettis, målat på Konstmuséet och lekt med tågbanor på Arbetetsmuseum.

IMG_2752

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *