Träning, hälsa och kost under och efter graviditeten, kom i din bästa mammaform! Få råd av dietist, hälsopedagog och personlig tränare

Sub 40

Jag har fortfarande knappt förstått att jag sprang Norrköpings Stadslopp på 39:20. Kanske lyckades jag så bra för att jag hade inställningen att jag skulle ha kul. En annan bidragande faktor var att jag värmde upp ordentligt.

Jag hade en relativt lätt känsla i kroppen (förutom Kungsgatan som var uppför), många gånger har jag under mina intervallpass känt att jag ska sluta springa för att det är så apjobbigt. (Men det är bara under tiden, efter passet är löparglädjen tillbaka).

En annan anledning till att det gick så bra var att så många hejade på mig under vägen, otroligt peppande! Det är nog första gången jag haft flera som hejat på mig.

Sista anledningen till ett bra resultat idag var temperaturen, lagom varmt och regnet var rätt skönt (förutom när saltet kom i ögonen).

En 8:e placering, jag är otroligt nöjd med både placering och tid.

 

Min nya rektor tog fotot.

8 reaktioner på ”Sub 40

  1. Grattis Elmina!! Sjukt imponerande!! Jag såg loppet och försökte se dig/heja på dig, men du måste helt enkelt varit för snabb för jag missade dig helt =)

    Kram
    Helen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *