Träning, hälsa och kost under och efter graviditeten, kom i din bästa mammaform! Få råd av dietist, hälsopedagog och personlig tränare

Insamlingar och utmaningar

För inte länge sedan anordnande jag en egen välgörenhetsinsamlingar och i skrivande stund pågår en viktig insamling i Boråstrakten. Jag ser fram emot att läsa racerapporter senare idag från ett av de viktigaste loppen i Sverige.

I morgon startar en annan viktig insamling som jag tänker hänga med på och det kan ju bli en hel del pengar som går till Cancerfonden. Häng med du också och försök att slå mina minutrar… Jag redovisar dessa på Instagram dagligen.

En utmaning som tar slut idag är Blogg100, jag har bloggat 100 dagar i sträck!

 

blogg100-logotype

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *