Träning, hälsa och kost under och efter graviditeten, kom i din bästa mammaform! Få råd av dietist, hälsopedagog och personlig tränare

Babybojen i Norrköping

Två tv-team och stadens största tidning (klicka på länken för fina bilder) var på plats vid gårdagens Babysim på Vrinnevisjukhuset. Babybojen är framtaget av Trygg-Hansa och Svenska Livräddningssällskapet med målet att utrota drunkningsolyckor bland barn.

photo9

Foto får ett annat Flyt-tillfälle som Trygg-Hansa höll i tidigare i år.

I bassängen fick vi lära oss av Annsofie Tärning från Tummelisa simskola hur vi tränar barnen att flyta hemma i badkaret eller badbaljan och därmed ökar säkerheten kring vatten. Genom att hälla vatten på barnens huvud lär de sig hålla andan under vattnet och därför fick vi med oss en lite kanna i goodiebagen.

Andra sponsorer var bl a Cederroth som skänkte en bra duscholja och bio-oil.

IMG_20140604_195444

Leveransen med Vitamin Water från Coca-cola kom tyvärr för sent men jag kommer att dela ut den vid annat tillfälle. Tre av dem kan du (som bor i Norrköping) vinna tillsammans med övriga produkter ovan.

För att vinna, gilla Föräldrafitness på Facebook, dela den här länken och kommenterar nedan eller på Facebook att du tävlar.

 

4 reaktioner på ”Babybojen i Norrköping

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *