Träning, hälsa och kost under och efter graviditeten, kom i din bästa mammaform! Få råd av dietist, hälsopedagog och personlig tränare

Ny magutmaning och favoriter ur blogbag

Nu finns nästa utmaning på Familjeliv, en favorit tagen från MammaMageappen och som jag kör ofta, fast att jag är klar med alla stegen sedan länge. Även denna vecka kan den som är bra på att peppa vinna en träningsbok.

För ett tag sedan fick jag hem en blogbag från Loppi, med produkter att testa och utvärdera.

photo3Det är fler som tycker att det är roligt att få paket!

photo1

I paketet låg en proteinbar från Naturdiet som jag skrev om tidigare, en bok från Harlequin, mineralpuder från Sheer Cover, en värdekupong på Vitalinea Pro, Friggs sockerbalans te, Supernature Purely Greens Max och Ekorrens ekologiska godis.

Jag gillar att göra gröna smoothies så pulvret används flitigt. Sen att det inte är speciellt gott med algsmak är en annan femma, men jag tror på Supergrönt och att det smakar lite speciellt gör mig inget. Något jag inte tror på lika mycket är sötsugste och kromets effekt, vi har sällan brister på mineralet framförallt inte om man äter mycket nötter som jag. När jag är sötsugen beror det på att jag ätit dåligt och ett te kan inte hjälpa mig i det sammanhanget. Men ibland är jag ”tristess-sötsugen” och då tror jag att det kan hjälpa för stunden. Många gånger när sötsuget kommer över en kan det hjälpa att vänta en stund och ett te kan få mig på andra tankar. Det var hur som helst riktigt gott, med chokladsmak!

Boken var jag inte ens nära på att hinna läsa och tyvärr glömde jag helt bort att hämta ut mellanmålet från Danone. Jag testade mineralpudret och insåg att jag inte hade någon bra borste, men jag tyckte att resultatet blev bra ändå. Smink och böcker är något jag inte hunnit med den senaste tiden och jag är nog inte den bästa att uttala mig om det.

Godiset STEP BY STEP  från Ekorrens Ekologiska godis kan jag dock skriva desto mer om, det tyckte vi alla om. Lagom stor påse och utan sötningsmedel.

photo2

2 thoughts on “Ny magutmaning och favoriter ur blogbag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *