Träning, hälsa och kost under och efter graviditeten, kom i din bästa mammaform! Få råd av dietist, hälsopedagog och personlig tränare

Dag 29 av 73 yoga och #whatsyourdistance

Fredag och vilodag enligt mitt löpupplägg. På vilodagarna kommer jag att köra lättare yoga och satte i morse ihop en kort sekvens (15 minuter) med mycket rörlighet för höfter och axlar. Min ambition är att köra  yogaprogrammet 3 gånger i veckan. Välbehövligt!

Det kommer ju att bli en hel del löparselfies framöver och därför kommer jag att delta i en ny tävling som Stadium håller i  #whatsyourdistance.

För att vara med och tävla ska du visa upp dig på din typiska löpsträcka – oavsett om det är till jobbet, runt kvarteret eller en mil i skogsspåret. Du ska beskriva varför den sträckan är din favorit. Jag kör en av mina favoritasfaltsträckor tillsammans med andra kvinnor som tränar inför Vår Ruset. Jag kallar sträckan lördagslunket, häng med du också!

Här kan du läsa mer om tävlingen.7p2b5168redigera2bild från Stadium.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *