Träning, hälsa och kost under och efter graviditeten, kom i din bästa mammaform! Få råd av dietist, hälsopedagog och personlig tränare

Norrköpings Stadslopp 2014

I går öppnade anmälan till en av de ”viktigaste” händelserna i Norrköping, stadsloppet!

Atea Norrköpings Stadslopp går av stapeln lördagen den 16 augusti och loppet kommer att hållas centralt i stan med start och mål  på Drottninggatan. Kul att loppet är centralt men mindre kul att det är 2×5 kilometer.

Nu ska jag bara bestämma mig för om jag ska försöka få ihop ett lag, springa i maskeradklass eller tävlingsklass.

 

 

2 thoughts on “Norrköpings Stadslopp 2014

 1. Hej!

  Jag skulle vilja springa stadsloppet. Är ganska otränad. Har du tips på hur man kan förbereda sig?
  Jag brukar gå promenader 3 gånger per vecka. 2,5 timme per gång.

  Med vänlig hälsning Anna

  1. Hej Anna

   Börja med att varva promenad och löpning. I början kanske du går 5 min och springer 5 min osv i 30min, för varje vecka ökar du löpsträckorna och även tiden du springer. Du har gott om tid så skynda långsamt! Lycka till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *