Träning, hälsa och kost under och efter graviditeten, kom i din bästa mammaform! Få råd av dietist, hälsopedagog och personlig tränare

Instruktörslugn, Renée Voltaire och Gococo

Efter dagens yogapass känner jag mig riktigt avslappnad. Längre fram kommer jag att ha ett fast yogapass i veckan, det behövs nästan för att jag ska bli bättre på att unna mig yogaträning. Veckorna har för få dagar för att man ska hinna med all träning utan att det blir för slitsamt för kroppen.

Den här onsdagen har gått i ett rasande  tempo och förutom babysim, lekplatslek och förberedelse för tisdagens lekplatspass så har jag kommit ikapp med bokföringen. Det var jag tvungen att fira med att köpa ny PT-timmar.

IMGP2353

Innan yogapasset hann jag ta foton åt en PT-klient som vill ha ett tungt gymprogram.

Det roligaste jag gjorde i dag var att hämta ett paket från Renée Voltaire med Green Detox (det ska bjudas på grön energishot innan passet) och Trailmix. Ni som följer mig på Instagram fick se två provsmakare och läsa om vad de tyckte.

IMGP2341

Allt ekologiskt det gillar jag!

Lika roligt var det att komma hem till brevlådan och öppna paketet från Gococo. De bästa sportstrumporna som är snabbtorkande och kapslar in otrevlig lukt!

IMGP2352

Förutom att flera kommer att få strumpor ( tävling på lekplatspasset) så delar jag ut en rabattkod på 75 kr. Det är fri frakt fram till jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *