Träning, hälsa och kost under och efter graviditeten, kom i din bästa mammaform! Få råd av dietist, hälsopedagog och personlig tränare

Finalen Mammastark och HIIT Lekplats i januari

Då har vi precis kört sista omgången Mammastark. Idag körde vi 30 olika övningar, de 10 första i en minut, sedan 10 nya övningar i 45 sek och slutligen de sista 10 övningarna i 30 sek. 15 sekunder vila mellan. Till final två omgångar av mammavänlig magtabata.

Det känns lite vemodigt att köra ”sista” gången men eftersom många kommer redan nästa tisdag på lekplatsträningen. Idag fick jag bars från Reztart att dela ut och förra veckan kom Jolly Motion och 84 st Ellas Kitchen, barnmat. Och flera paket väntar på att bli hämtade.

Ett fåtal platser kvar, så anmäl dig snarast om du vill träna den 10 dec kl 10.30.

IMGP2338

Efter sju veckor ser jag så stora förbättringar hos alla deltagarna. Både balans, smidighet och styrka.

IMGP2337

Tyvärr kommer jag inte att kunna hyra samma lokal till januari och de senaste månaderna har jag varit på jakt efter en ny lokal. Då jag inte vill höja priserna bestämde jag mig för att köra 8 omgångar HIIT Lekplats istället.

Utomhusträning är verkligen bra, många barn kan sova i vagnen, det är inte lika stor risk att smittas av virus och deltagarna håller ett högt tempo för att inte frysa.

Frisk luft och dagsljus under vinterhalvåret piggar upp småbarnströtta mammor.

Längre fram kommer jag att tipsa om bra klädsel för utomhusträning under vintern.

Anmäl dig till [email protected]

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *