Träning, hälsa och kost under och efter graviditeten, kom i din bästa mammaform! Få råd av dietist, hälsopedagog och personlig tränare

Be your best, en träningsfest

Även om Be your best låg lite fel i tiden för mig, så är jag glad att jag var med. Till de två första passen hade jag barnvakt och sedan hade jag tänkt att ha med Estrid på några fler pass. Men ljudet var för högt så jag valde att avstå.

Det första passet: Faster, Harder, kronBee – Train Like An Athlete instruerades av Rober Kronberg. Klassen utgick från friidrottens träningslära och innehöll mycket hopp. Övningarna var roliga men inte nya för mig. Halva passet gick ut på att vila vilket jag inte uppskattade, men det var säkert bra för de som skulle träna hela dagen. Den andra klassen, Inner Warrior med Oscar Jöback, gick ut på att hitta de inre musklerna, mycket balans och benträning. Väldigt enkelt och jag fick en del inspiration till mina träningspass. Oscar har en härlig utstrålning och humor, ett roligt pass.

Huvudsyftet med att gå på Be your best, träningskonvent (förutom att få träningsinspiration) var att träffa nya och gamla vänner. Människorna är viktiga för träningsfesten och stämningen var verkligen på topp!

Då jag inte var med och tränade gick jag ett par varv på mässan Allt för hälsan, vet inte om det var för alla människorna men jag tyckte att mässan kändes rätt rörig. Jag uppskattade mitt Kök mässan mer.


I bakgrunden ser ni reklam för det träningskonvent jag själv ska medverka som instruktör i.

4 reaktioner på ”Be your best, en träningsfest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *