Träning, hälsa och kost under och efter graviditeten, kom i din bästa mammaform! Få råd av dietist, hälsopedagog och personlig tränare

Annons

Matbloggar på mitt kök

Efter en dag på mässan, Mitt Kök är jag helt slut. Det började med matlagning hos Rent-a-chef där vi tillagade sotad salmalax med champagnerrisotto, smörfrästa bondbönor och tomberries. Så gott och Estrid sov under hela matlagningen!

Champagne!

Jag höll på att tappa hakan när kocken nästan tillsatte ett halvt paket smör till 2 portioner risotto. Men gott var det och härligt att träffa andra matbloggare. Jag pratade med några av dem om träning och mat och vi konstaterade att många matbloggare tränar för att äta och inte tvärtom. Under tuffare träningsperioder ser ju jag mat som bränsle samtidigt som jag tack vare träningen kan äta precis vad jag vill.

 

Resultatet!

Kocken David gav mig oss ett VIP-kort till hans restaurang, så att jag kan få gå före kön, undra om det gäller om ett par år?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter matlagningen lyssnade vi på Michael Krantz från Kokaihop. Han tipsade om hur man kan tänka kring matfotografering. Jag blir alltid så inspirerad samtidigt som jag vet att snygga foton på mat inte kommer att finnas på min blogg under småbarnstiden. Det funkar inte att jag tar kort och familjen ska vänta på mig. Några matbloggare lägger ner 4-5 timmar om dagen på ett inlägg. Det funkar inte heller för mig.

Därefter bjöds vi på gott fika av Lisa Lönner Pulkkinen som driver bloggen Husmor Lisa. Hon pratade om hur hon förvandlade arbetet med bloggen till business. Hon tryckte flera gånger på att det gäller att hitta sin grej.

Därefter diskuterade vi hur man som bloggare förhåller sig till produkter och erbjudanden från företag och många hade erfarenheter att dela med sig. Bloggen är ingen gratis annonsplats.

Avslutningsvis fick vi lyssna på Nils von Heijne, VD på Pronto om framtidsspaning kring matföretag, byråer och bloggare 2014. Han trodde bl a att video kommer att bli ännu större.

Efter föreläsningarna gick jag runt bland montrarna.

Chips på bruna bönor

Lax lax lax!

 

 

4 reaktioner på ”Matbloggar på mitt kök

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons