Träning, hälsa och kost under och efter graviditeten, kom i din bästa mammaform! Få råd av dietist, hälsopedagog och personlig tränare

Ädelostgratinerad fisk under hasselnötstäcke

Veckans sista billiga måltid är en speciell med god rätt om man som jag älskar mögelostar och nötter.
Till rätten passar ris eller matgryn. Jag gjorde en ädelostsås till men det var onödigt.

IMGP0826

Sätt ugnen på 200 grader.
Koka ris.
Salta och peppra 700 g vit fisk och lägg i en ungsform.
Smula över 125 ädelost.
Tillaga i ugnen ca 15 minuter.
Strö över hackade hasselnötter (ca 1/2 dl).
Servera med grönsaker, jag hade fyndat barnens favoriter paprika, vitkål och cocktailtomater.

Pris ca 85 kr för 4 personer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *