Träning, hälsa och kost under och efter graviditeten, kom i din bästa mammaform! Få råd av dietist, hälsopedagog och personlig tränare

Dagens lekplatspass med filmklipp

Efter gårdagens inlägg om träningsinspiration till lekplatsträningen fick jag frågan om jag fortfarande tränar på lekplatsen. Och visst gör jag det! Jag försökte lägga upp ett bevis på instagram men jag fick lära mig att filmerna behöver vara betydligt kortare och att halva bilden beskärs. Hur som helst så kommer videon på två plankvarianter jag körde idag.

Trapplankan och planka med rotationer.

Utöver dessa övningar körde jag även:

Smala chins
Omvänd rodd under gunga
Gungplankan
Armhävningar
Dips

Jag körde så många repetitioner som jag orkade i tre set.

Hela kroppen tränas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *