Träning, hälsa och kost under och efter graviditeten, kom i din bästa mammaform! Få råd av dietist, hälsopedagog och personlig tränare

Löparlängtan

På lördag kommer jag att längta lite extra efter att komma igång med löpningen, då är det Norrköpings Stadslopp. Förra året var jag i så bra form då jag sprang och jag var hög på löparendorfiner hela tiden. Det känns som det var evigheter sedan nu. I år är det min mans tur att springa men jag vågar inte heja på, med springsugna barn går det inte så bra att stå still. De springer gärna åt olika håll så det blir alldeles för stressigt.

Om tre veckor kommer jag att börja springa igen, hur gärna jag en vill fuskstarta så har jag lovat mig själv och min kropp att inte börja innan det gått 2,5 månader sedan förlossningen.

Foto från löpning för alla 

6 reaktioner på ”Löparlängtan

  1. Finns det någon ”regel” för när man får börja springa igen eller gäller det bara att lyssna på kroppen? Springer så mycket jag kan nu innan så jag inte ska längta alltför mycket efteråt:)

    1. Just att lyssna på kroppen gäller för mycket i träningsväg, men just bäckenbotten är lite svårare då problemen kan komma senare i livet.

      Jag skriver ett längre inlägg om löpning efter graviditeten i veckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *