Träning, hälsa och kost under och efter graviditeten, kom i din bästa mammaform! Få råd av dietist, hälsopedagog och personlig tränare

Bli starkare efter graviditeten

En av de största anledningarna till att jag tränar är att bli stark och ha ork. Igår började jag med mina styrketester då det är en viktig motivationsfaktor för mig.

Igår gjorde jag armhävningar på tå, dips, balanstest och knäböj. De två sistnämnda måste jag dock utmana då jag kunde stå rätt länge på ett ben med slutna ögon. Knäböj klarade jag också många så det testet ska jag göra om med vikt. Fast inte idag då jag har fruktansvärd träningsvärk av 90 djupa knäböj.

Jag har som mål att klara lika många armhävningar som jag är gammal ( på tå med näsan i marken) till Estrid 6 månaders dag. Igår gjorde jag 20 st innan jag började känna av i magen, så min svaga länk är styrkan i magmusklerna.

IMGP9765

Dips klarade jag 24 st.
Jag gjorde även fettmätning och mätte midjemåttet för att ha ett utgångsvärde.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *