Träning, hälsa och kost under och efter graviditeten, kom i din bästa mammaform! Få råd av dietist, hälsopedagog och personlig tränare

Vad behöver en baby?

I går var jag på gravidkväll på Babybiten, en nyöppnad babybutik här i Norrköping. En kunnig och duktig försäljare gick igenom en lång lista på saker som är bra att ha till babyn. För mig kändes det väldigt nyttigt att gå igenom listan för att förbereda mig. Det behöver bli lite fart på mig för att ordna med det sista. Vi har ju det mesta sedan innan men några småsaker behöver jag fortfarande fixa, som en badhjälp, en ställning som gör att barnet kan halv ligga i badkaret. För det är ju så mysigt att bada barn samtidigt som det är lite jobbigt att hålla dem i ett badkar med höga kanter längre stunder!

Här kan du anmäla dig till gravidkväll om du behöver hjälp med vad du eventuellt behöver till en baby.

Åkpåse som snart är 40 år gammal

Förutom barnvagn och babyskydd har vi verkligen haft nytta av vår babysitter. Våra barn har varit beroende av rörelse så i babysittern har vi kunnat gunga dem (det funkar också att ta in babyskyddet om man vill spara in den kostnaden). En annan bra investering är åkpåsen. Skönt att slippa klä på barnet så mycket!

Vad är din bästa babyinvestering?

2 reaktioner på ”Vad behöver en baby?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *