Träning, hälsa och kost under och efter graviditeten, kom i din bästa mammaform! Få råd av dietist, hälsopedagog och personlig tränare

3 utmaningar

På Familjeliv pågår just nu en träningsutmaning, den här veckan är det 280 ”specialknäböj” som gäller. Det blev en hel del knäböj under BBC Mamma, jag räknade till minst 150 st så jag är uppe i 200 st nu. Men jag väntar till i morgon med att göra resten då jag fortfarande har träningsvärk.

Jag ska försöka vara med i så många utmaningar jag kan fram till midsommar. På torsdag kommer en ny utmaning så gå med i gruppen, du hinner fortfarande vara med från start!

 bbcmamma

Jag och Karin som snart ska springa ett marathon! Fotot kommer från träningsevent.se

En annan utmaning som jag håller i är den för de som ingår i team Norrköping, vårrusgänget. Vi ger våra teammedlemmar nya utmaningar varje vecka och den här veckan ska de samla aktivitetsminuter. Promenader, städning, lek med barn, all rörelse räknas.

Den tredje utmaningen i mitt liv är dagens färd till förskolan, förra veckan blåste det rätt rejält och jag var helt slut efter lådcykelfärden (2 km enkel väg tar 30 minuter). Den viktigaste utmaningen för mig är att orka med vardagen och samtidigt mår bra hela vägen fram till barn nr 3 kommer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *