Träning, hälsa och kost under och efter graviditeten, kom i din bästa mammaform! Få råd av dietist, hälsopedagog och personlig tränare

Träningsevent för mammor och gravida

Nu sitter jag på tåget hem efter en innehållsrik dag. Jag har varit på träningseventet BBC mamma. Jag har tränat mer än vad jag gjort under hela graviditeten, hela tre träningspass! Dessa var anpassade för gravida, nyblivna mammor och kvinnor som varit mammor ett tag, så jag kunde vara med till 90 %!

Nedan bilder från Lofsans träningpass, Kick ass mamas, träning som passar både höggravida, pensionärer och marathonlöpare. Det märks att Lovisa sätter säkerheten först och gav oss alla bra tips!

Jag kommer att ha träningsvärk i sätet för övningarna gick verkligen ut på att ”bekämpa” den ökade svanken som uppstår under graviditeten. Och för att minska svanken kopplar man på sätet och magmusklerna.


Vilken energi!

Förutom Lovisas pass och tillhörande föreläsning så höll Anna i ett intervallpass och en rörande föreläsning. Jag har inte varit så känslig under mina graviditeter men när jag får höra om barn som dör rinner tårarna på mig. Fast man behöver inte vara gravid för att bli känslosam över en sådan berättelse.

Dagens avslutades med ett gravidanpassat cykelpass som Andrea höll i.

En lyckad dag med fantastiska instruktörer!

6 thoughts on “Träningsevent för mammor och gravida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *