Träning, hälsa och kost under och efter graviditeten, kom i din bästa mammaform! Få råd av dietist, hälsopedagog och personlig tränare

Mina favoritbloggar

Sofy har ofta många bra idéer! Idag uppmanar hon oss att tipsa om våra bästa inspirationskällor och här kommer efter en hel del överväganden mina fem favoriter!

1. Lofsan

Lovisa är så kunnig och positiv, bloggen inspirerar mig verkligen! Jag gillar de pedagogiska övningsfilmer och frånvaron av proteintillskott.  Det går att få en fantastisk kropp med rätt träning och kost.

2. Ett bättre du

Jag började följa Sofias blogg på allvar då det visade sig att vi ska ha barn nästan samtidigt! Vackra bilder och inspirerande recept.

3. Fitnesscoachen

Madde och jag har känt varandra ett tag och vi har haft roliga samarbeten under min Göteborgstid. Jag beundrar Madde för hennes engagemang i bl a tjejmarathon. Nästa år är jag med!

4. Matsmart

Annica är dietist och lägger både upp vackra matbilder och skriver om vikthets.

5 Fit und glücklich

Då jag har tyska som modersmål är det roligt att läsa ”vältränad och glad” skriven av en PT från Österrike.

One thought on “Mina favoritbloggar

  1. Tack för att jag fick finnas med på din fina lista :). Och kul att läsa dina andra tips… den tyska bloggen tror jag att jag hoppar över, min skoltyska håller inte riktigt där, haha… Lofsan och Fitnesscoachen kikar jag redan in hos. Men Matsmart var ny för mig, och det låter ju precis som en blogg för mig så tack för tipset :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *