Bild 2014-05-27 kl. 13.00 #2 Bild 2014-05-27 kl. 13.00 #4

Idag vaknade jag på helt okej humör, och taggad på dagen, men det vände ganska snabbt.
Jag hade ett inbokat läkarbesök, som jag själv ville ha så att jag kunde få en medicin mot min psoriasis. Jag kommer dit och får en ny läkare för att den jag haft tidigare inte jobbar kvar där…
Vilket fall som helst så gillade inte jag den nya tjejen, hon var otrevlig och dum. Det hon inte förstod var att min sjukdom är ett känsligt ämne för mig och hon verkade inte förstå att jag har haft den här sjukdomen sen jag var 6 år gammal och jag vet en hel del om massa olika läkemedel.
Det som gjorde mig ledsen och nere var att hon vägrade skriva ut ett läkemedel förutom A-vitamn och solning…. Men jag har redan provat båda de grejerna och det hjälper inte! Just nu så är mina utslag väldigt illa och jag vet att dem kommer bli värre. Neee jag började gråta hos läkaren och nu känner jag inte för att göra något alls.
Jag tackade även nej till den där jävla A-vitaminen…. Jag har tagit det innan och jag vet att det inte funkar så varför ska jag då ta den igen?!

Hoppas att ni har haft en bättre dag än vad jag har iaf, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Malin

  Hej fina Ellinor !!

  Jag använder mig av ett märke som heter Maria Åkerberg, vet inte om du har hört om deras produkter men de är Ekologiska. Jag har själv väldigt känslig hy och börja använda produkterna för ca 2 månader sen och tycker produkterna är super men i allafall så har dem ett serum som heter serum antirouge och har skälv precis beställt och ska prova det men som sagt det ska vara bra mot roscea och lugna huden väldigt mycket!! Och de har väldigt många olika produkter inom detta märket som oxå kan hjälpa kanske ett litet tips bara :) hoppas du får en bra dag !!

  Mvh Malin

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Jaaa jag tror att jag har hört om dem förut och faktiskt provat, men de var länge sen. Absolut ett alternativ att prova igen, det kan ju inte bli värre än att det inte hjälper.
   Tack för tipset!
   Kram,kram!

   URL:
 2. Postat av: Hanna

  Be om en ny läkare för du ska ju trivas med den du har och speciellt känna att hon/han lyssnar och tar dig på allvar, hoppas det ordnar sig så du får bra läkemedel som faktiskt funkar. Sköt om dig Ellinor kram

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Tack för ditt stöd. Jaa jag ska byta läkare direkt, hon fick mig lixom att börja gråta och det är inte okej…

   Kram!

   URL:
 3. Postat av: Jessica

  Hej!

  Ett tips, en fläckis till en annan :) Har haft plack varianten sedan jag var 4 år.. och är ett gäng år äldre än dig idag :) Produkter från dethär märket har hjälpt mig väldigt mkt. Kör mest med deras body butter för pso’n. http://www.seacretspa.com/ Finns en lååång förklaring på hur det funkar, men basic så innehåller det bla salt från Döda Havet.

  Å du, byt doktor ! Helt OK att kräva en annan, så mkt hjälp som man behöver så måste den relationen funka.

  Lycka till!
  Kram

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Tack så jättemycket för ditt stöd, jag uppskattar det. Jag ska kolla upp det och se om jag kan prova.
   Jaaa det är viktigt att man funkar med sin läkare när man har en kronisksjukdom.

   Kram! <3

   URL:
 4. Postat av: Emelie

  Min syster tar svaga cellgifter, finns både i spruta och tablett, hon tar spruta! Man kan må lite dåligt dagen efter men henne psoriasis försvann, det ända som var kvar var lite ljusbruna prickar, hennes självförtroende vände snabbt när hon inte hade dess utslag. Lycka till kram

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Hejsan!
   Joo det har jag också provat och det blev bättre men inte så bra som jag ville. Jag var dock liten och deprimerad då så det kan ha påverkat mycket. Jag ska försöka få det utskrivet igen och hoppas att det hjälper mer den här gången 😀
   Kram!

   URL:
 5. Postat av: anna

  Be om en remiss till Karolinska solna! Jag blev inte tagen på allvar förens jag hamnade där. Men BYT alltid läkare tills du är nöjd, det finns många läkare med noll sympati, men det finns även bra läkare som aldrig ger upp.

  URL:
 6. Postat av: Lollo

  Hej finaste Ellinor!
  Tycker så himla synd om dig som har en sån hemsk sjukdom!
  Det här kommer låta sjukt, men det ska vara sant! Älgar har jääättefet hud. Den är så fet att den kan göra psoriasis bättre! Det var en tant som satt på en älg och hennes utslag försvann i princip framför ögonen på alla!
  Förstår att detta låter helt stört men jag hoppas att du testar iaf! Det ska finnas tvål gjord av älgfet, så du behöver inte sitta på en älg kanske..haha! Låter inte så fräscht kanske..men värt att testa om det fungerar iaf?:)
  Massor med kärlek till snyggaste tjejen!♡

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Haha oj jaa det lät ju helt sjukt faktiskt! Men jag vet att älgar har fet hud och kan förstå hur det kan hjälpa. Jaaa, kanske värt att pröva, jag ska iaf helt klart kolla upp det 😀
   Tack för tipset. Kram!

   URL:

Lämna en kommentar