VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Livet händer

Skåne uppfyllde varenda liten förväntan och lite till. Sommaren försätter dessutom leverera. Vem hinner skriva blogginlägg då 🤔 Det kommer bilder vid ett senare tillfälle. Först denna dagsfärska :

Jag gillar enkelheten. Inge smink, inge fix, ingen klädtanke. Det var en svettigpromenad på tu man hand. Vattnet låg fint och vi tog en selfie. Inte hundra. Inte kolla att de blev bra. Syftet var inte perfektion. Sen gick vi vidare med fuktigt hud av värmen. Pratade om allt o inget och absolut inget stort. Det fina finns i det enkla och kanske är det vår största styrka. Dessutom har vi, när vi ibland faller och inte lyckas fånga varandra, ett gäng andra människor som står redo som ett skyddsnät. Vårt nätverk är något alldeles unikt. Tacksamhet är vad jag känner för det ❣️


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna