VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Semester

Vi tog bilen söderut och blir bortskämda av våra gamla grannar Annika och Hans (Milos grannmor och grannfar).

Idag fick vi se Båstad. Det är en viss klasskillnad mot oss 😁 och jag fnissade åt människor som stolt gick i sina badrockar ner till havet.

Vi åkte också till Torekov för att se om de hade ngt vatten och om gräsmattorna var gröna 😜Ett sällskap fångade kräftor i hamnen i Torekov och tog sig an Milo. Visade hur man gör, lät honom fånga själv och hålla i en sjöstjärna. Han var så fascinerad och jag blir varm i hjärtat över människor som öppnar upp så!! Vi såg även massa båtar, snabba bilar och annat skoj.

En helt fantastisk dag som fylldes på med bad i bubbelkopp hemma hos Annika och Hans. Nu fixar Hans middag, Annika leker med Milo, Andreas ligger i hängmattan och jag i lounggruppen. Sa jag att vi blev bortskämda? 🙄😍


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna