VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Lättnadens kaos

Idag är kroppen fylld av alla nyanser av känslor. Mina förstföddas 8 årsdag. Kalas i himlen. Saknad på jorden. Vi är i Avesta precis som förra året. Sovit i Pousettes nya, fina, rymliga hus 💜 Det är skönt att vara här, slippa vara hemma. Trygga och omfamnade av kärlek. Disas huvud i mitt armveck. Hon mår inte bra och oron far i min kropp. Samtidigt hör jag Unni och Milos lek och skratt. Eira är skjutsad till tandläkaren av Andreas. Vi är som en stor familj som stöttar upp varandra när ngn faller. Fångar upp, är starka tillsamman. Det är fint. Framtiden har kommit med positiva besked och just precis nu, trots dagen, känner jag mig stark. Jag ska försöka hålla det så!


Annons

Kommentarer


  1. Chanelle 2018/06/18 on 09:03 Svara

    Finaste Majunies💜💜💜

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna