VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vi mår bättre

Milo fick medicin som han tyckte var äcklig men ändå duktigt tog. Han är frisk. Tror jag. Hostar igen men han verkar inte få vara 100% frisk någon gång 😏 Det är nog helt enkelt dags att boka tid för polyperna av flera anledningar.

Milo kissar bara i pottan nu men inte vågat sig på att bajsa. Viktigast ändå att han inte blir förstoppad igen. Han får blöja när han säger att han är bajsnödig men går till förskolan på morgonen i kalsonger. Han är så stolt och det här var uppenbart något han verkligen ville klara av.

Vi använde Bamses pott-bok. Vet ej om den hjälpt till eller om det funkat ändå nu men han gillar att klistra. Vi har gjort en lite egen variant så nu får han inte sätta fler innan han bajsar på pottan eller kissar/bajsar på toaletten.

Jag har inte svimmat något mer. Lite yrsel men mår bättre så det går nog över snart. Jag och Andreas har dessutom varit på fest utan barn. En barnfri fest och barnvakt över natten. Sådan LYX!!

Det var så länge sen vi båda var ute och hade riktigt kul tillsamman. Det behövde vi.

Bad med Emelie :) Han kommer ha kul i Spanien!

Det var jippo i Väsby som vi inte var med på men vi råkade vars i centrum innan allt började. Milo var fascinerad av den stora björnen :).


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna