VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Mamma pappa barn

Som vilken familj som helst och ändå så långt ifrån. Två skuggformade barn rör sig i hemmet. Sitter med i soffan, sover bredvid i sängen, sitter med vid middagsbordet.

Nu är Milo sjuk och barnen som fanns men inte finns är extra påtagliga i rummet. Milos feber har som vanligt gett massor av ryckande så likt en begynnande kramp. Utöver feber så förstår jag inte riktigt vad som är fel. Lite förstoppad, feber och sover mest. 1177 ger mig panik. Jag kan inte hantera sjukdom längre. Man kan dö av allt. Vad hände med mitt lugna och rationella jag!?! Det verkar som att det begravdes med mina barn. Iaf när det gäller att bedöma min egen son. Nu är vi på närakuten…


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna