VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ett jobb…

Jag skulle behöva ett jobb. Ett litet ett. När jag sökte jobb på Vittra var planen att jobba 50% som skolkurator och 50% som personlig assistent till min dotter. Det kändes som en bra planering att både få tid med Saga och tid att vara mig själv i min yrkesroll. Saga hann avlida innan jag ens gick på intervjun men jag var så sugen på jobbet och inte redo för någon heltid så jag hoppade på ändå när de ville ha mig. Tjänsten har utökats till 65% och jag trivs verkligen i rollen som skolkurator. Så mycket att jag inte vill byta ut tjänsten mot någon annan med fler procent. Det är annars väldigt lätt att få jobb som socionom. Min kropp mår bra av att inte jobba heltid och Milo får inte så långa dagar på förskolan men min SGI är kass. Nu när Andreas börjat jobba så går vi runt ekonomiskt utan problem men jag kristänker och ligger hellre steget före. Vad händer om Andreas av någon anledning blir av med jobbet eller sjukskriven? Eller jag blir sjukskriven? Vi har tömt vår buffert medan hans inkomst enbart var CSN och min var min 65% tjänst. Därför letar jag efter ett litet jobb. Ett sånt jobb som nästan ingen annan vill ha men som är fast varje månad och drygar ut inkomsten och höjer min SGI. Den här bloggen har gett mig så mycket oväntade saker så jag testar att söka jobb med. Jag är socionom med ett gäng tilläggsutbildningar men kan tänka mig göra lite vad som helst så länge de genererar pengar och inte tar för mycket av min tid med Milo.


Annons

Kommentarer


 1. Frida Lönnbom 2018/02/22 on 16:44 Svara

  Hej!!

  Vi söker socionomer som vill hoppa in och jobba extra hos oss på Järfälla Servicecenter :) Nedan kan du se lite vad arbetsuppgifterna innefattar.

  Man ger information och service till medborgarna rörande hela socialtjänstens områden. Arbetet innefattar bland annat:

  – tidsbokningar inför en nyansökan gällande försörjningsstöd
  – orosanmälningar gällande både barn och vuxna
  – frågor kring och bokning av samarbetssamtal hos Familjerätten
  – anmälningar och ansökningar gällande äldre och personer med funktionsnedsättning

  Några av oss utreder behov av färdtjänst på uppdrag av landstinget, vilket innefattar bokade möten både på kontoret och på hembesök. Ditt främsta arbetsredskap är telefonen men du kommer även att hantera ärenden via e-post och ibland också via fysiska besök.

  Vi på servicecenter är cirka 30 st. Handläggare som svarar på frågor om bygg & miljö, barn ungdom fritid och som ovan, stöd och omsorg. Alltså 3 olika svarsgrupper. Sammanhållningen är god både inom och mellan grupperna!

  Själv jobbar jag som utbildning & rekryteringsansvarig. Det är jag som tar hand om introduktionerna för dem nya som börjar här, ordnar med utbildningar men även löpande rekrytering.

  Hör av dig om det kan vara intressant! :)

  Mitt telefonnummer är 08-580 290 92. Är jag svår att nå så skicka bara ett mail till frida.lonnbom@jarfalla.se så svarar jag så fort jag ser det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna