VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Danspremiär ?

Som vi har väntat och längtat. Äntligen kom lördagen då dansen började. Mest har det varit jag och Andreas som längtat. Föräldrar sen 2010 men första gången för oss som vårt barn har en aktivitet i grupp på det här viset. Saga hade sitt habiliteringsbad men det är inte riktigt samma sak ändå.

Igår taggade även Milo till. Han hade bråttom att somna för att det skulle bli morgon. Imorse hann han knappt få upp ögonen innan han var uppe på övervåningen. Jag hängde inte med och bredvid mig på en febrig pappa som fattade ännu mindre.

Jag gick efter Milo och hörde honom gnälla. När jag kom upp till honom frågade han var Unni var ? vi var på Unnis (och Eiras) avslutningsdans och det var då vi märkte att Milo lockades av det. Han satt som ett tänt ljus och diggade med även när inte Unni eller Eira var på scenen. Så tokigt nu bara att han kopplade detta med dansen till att Unni skulle vara med.

Glad och förväntanafull var han ändå när vi promenerat dit. Allt nytt är lite obekvämt och läskigt, så har Milo alltid varit. Så lite passiv var han men han blev alltmer delaktig under passet och här hemma har han dansat vidare. Tror det kommer bli mer o mer poppis under terminen. Unni har han däremot fortsatt fråga efter…

Mamman blev svettig av dansen, säger det ngt om min kondition ?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna