VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DanspremiĂ€r đŸ•ș

Som vi har vĂ€ntat och lĂ€ngtat. Äntligen kom lördagen dĂ„ dansen började. Mest har det varit jag och Andreas som lĂ€ngtat. FörĂ€ldrar sen 2010 men första gĂ„ngen för oss som vĂ„rt barn har en aktivitet i grupp pĂ„ det hĂ€r viset. Saga hade sitt habiliteringsbad men det Ă€r inte riktigt samma sak Ă€ndĂ„.

IgÄr taggade Àven Milo till. Han hade brÄttom att somna för att det skulle bli morgon. Imorse hann han knappt fÄ upp ögonen innan han var uppe pÄ övervÄningen. Jag hÀngde inte med och bredvid mig pÄ en febrig pappa som fattade Ànnu mindre.

Jag gick efter Milo och hörde honom gnĂ€lla. NĂ€r jag kom upp till honom frĂ„gade han var Unni var 😓 vi var pĂ„ Unnis (och Eiras) avslutningsdans och det var dĂ„ vi mĂ€rkte att Milo lockades av det. Han satt som ett tĂ€nt ljus och diggade med Ă€ven nĂ€r inte Unni eller Eira var pĂ„ scenen. SĂ„ tokigt nu bara att han kopplade detta med dansen till att Unni skulle vara med.

Glad och förvĂ€ntanafull var han Ă€ndĂ„ nĂ€r vi promenerat dit. Allt nytt Ă€r lite obekvĂ€mt och lĂ€skigt, sĂ„ har Milo alltid varit. SĂ„ lite passiv var han men han blev alltmer delaktig under passet och hĂ€r hemma har han dansat vidare. Tror det kommer bli mer o mer poppis under terminen. Unni har han dĂ€remot fortsatt frĂ„ga efter…

Mamman blev svettig av dansen, sĂ€ger det ngt om min kondition 🙈


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

För att fÄ de senaste uppdateringarna