VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Julledigt

Milo är hämtad från förskolan. Han fick dela ut skyddsänglar tlll pedagogerna från #keepfighting. Valde med omsorg vem som skulle få vilken färg ❣️ Många på semester vilket var miss av mig. Han borde fått dela ut igår. Mysigt ändå och kul att han aktivt valde vem som skulle få vilken färg!

Nu är vi lediga tillsammans i över en vecka. Till och med min jobbmail tycks ha tagit ledigt 😅

Nu…i detta nu, trots förra inlägget, känner jag glädje och tacksamhet för att jag vet att jag kommer att få fira jul hemma. Med min familj, min son. Livet kan förstås alltid hända som alla dagar på året, men risken att något hindrar oss på söndag är liten. I Falun ligger Disa på lasarettet. Precis som julen förra året brottas hon med hög feber och svårstoppde kramper. Imorgon ska de baka julgodis hela familjen och på söndag fira jul. Kanske får dem de. Dravets vänder fort… Men det är långt ifrån säkert. Ovisst. Den ovissheten är det jag är allra mest tacksam över att inte behöva gå med längre. Den ovissheten är det jag allra mest lider med familjen Pousette och övriga familjer med Dravet Syndrom. Man ska inte behöva leva så.


Annons

Kommentarer


  1. Sandra 2017/12/27 on 22:42 Svara

    Det är inte rätt någonstans.
    Inte rätt att ni firat jul utan flickorna. Inte rätt att Dravetlivet ständigt pockar på uppmärksamhet. Vad man än gör. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna