VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lyckliga jag

Nu har vi haft en sån där helg som verkligen tankar hjärtat på kärlek och fyller livet med meningsfullhet. En sån som man inte sover så mycket på men som ändå ger så mycket energi.

Vi har hunnit mycket. Fredagen kom hela stora familj Pousette och deras bonusmedlem/Disas assistent E (har den kvinnan några brister?).

Farmor o farfar Pousette, E och vår alldeles egna Filippa hjälptes åt med kidsen hemma hos oss så vi övriga, efter lite trassel ned bilnycklar och glömd present, åkte till Olivebys som firade 10år som gifta kombinerat med inflyttningsfest. Baby Coehn var med men annars var vi barnfria och inget krampade barn med oss så iaf jag kände mig mer som 18 😇 Kul kväll.

Lite tröttare dagen efter men uppe i tid för flyg utomlands. Milo tänkte sig Bali men destinationen var Köpenhamn. Där hämtades vi av tre bilar, tänk så många fina människor vi har runt oss och vad de roddas för vår skull. Vi åkte med grannmor och grannfar som numera bor i Skåne. Tillsammans rullade vi mot Falsterbo och årets familjeträff för Dravets syndrom sponsrad av bl.a Odd fellow Malmö. Falsterbo kursgård var ett så mysigt ställe och så fin miljö. Åker gärna tillbaka! Bästa var förstås ändå människorna. Vännerna. Att ingå i det här sammanhanget är en förmån. Det är inget roligt som fört oss samman men oj vad roligt vi har tillsammans. Vänner är familjen man väljer. Det var bl.a sång o musik, fika, clown, motorcykelklubben Malmoe chapter Sweden (som tidigare i år samlat en rejäl summa pengar till föreningen), bad i pool och massa fina samtal.

Sålde mer än väntat av DSAS och Keep Fighting, kul! (men jag har kvar! Hör av er!)

Tidig utcheckning imorse, redan 10 skulle man vara ute. Vi hade tur att ha vår egen taxibuss och hängde sen hemma hos Sara o Ola under dagen. Soligt, mysigt, köplunch och bästa sällskapet.

Tiden räcker aldrig till. Samtalen skulle kunna pågå hur länge som helst. Ville mer men är oerhört nöjd, glad, lycklig över det vi fick den här helgen. Så mycket kärlek! Behövde detta!


Kommentarer


  1. Sandra 2017/08/23 on 17:18 Svara

    Älskar älskar älskar!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna