Öm näsa på Bali 

Min resväska står uppfälld på att bord. Jag grävde runt där i så väskan gungande lite och plötsligt så var den inte uppfälld längre. Den flög ned rakt på min näsa. Alldeles öm nu. Och röd. Blev arg men svårt att få utbrott på en väska. Funderade på om det kunde vara Andreas fel men nä. Kunde inte ens kräka ur mig min frustration och smärta på honom. Det här var igår, gör fortfarande ont. 

Annars är livet slappt och skönt här. På kvällarna skäms vi bort med fyrarättersmiddagar. Det verkar som bara vi har den dealen för oavsett när vi äter är det tomt där. Bara vi. Maten är fantastiskt god. Stället hör till hotellet och till frukosten är vi fler. Min mage mår galant här på Bali. Bättre än hemma så inge gift i maten. 

Imorgon åker vi vidare till ett annat hotell jag glömt namnet på. Det är tur att jag inte är ensam vuxen får då vet jag inte hur det gått. Min hjärna är också på semester. 

Milo badar numera. Med armpuffar och allt. Hoppar i från kanten dessutom. Roligt!! 💜 

This entry was posted in Dravets Syndrom, Epilepsi, Keep Fighting, lillebror, Mammatankar, Saga & Nova. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *