Singapore 

Sista natten i Singapore. Vi har haft så fantastiska dagar! Intensiva men roliga. Gått många mil och upplevt massor. Milo är en pärla. Flygresan gick så gott som smärtfritt och han är så go här nere. Jublat över fiskar i gigantiska akvarium, glatt sig åt fordon och sett häftiga djur på Night Safari och Singapore zoo. Vi har också badat på Sentosas konstgjorda strand, fast med ”vi” menar jag mig och Emelie. De andra drack något kallt. Sen åkte vi linbana högt upp i luften tillbaka till fastlandet. Garden by the bay blev vår sista utflykt. Där var vi högt upp i en glaskupol med diverse att se, inte minst utsikten. Vi var också inne i flower dome och såg på vackra blommor från hela världen. Slutligen tog vi hissen upp i Supertrees, de som för oss gått under namnet ”svamparna”. Mellan två av dessa gick en bro. Det killade nästan mer i magen än linbanan från Sentosa. En kick får jag 😀

Vi sover för lite och har inte fyllt på med så mycket mat och dryck som man ofta gör på semestern. Vi har liksom inte hunnit. Nu väntar ett lugnare tempo när vi lämnar denna underbara plats för ett nytt äventyr. 

PS Länge sen jag kände mig så här glad. Jag har längtat så efter att få resa och uppleva igen och det är så roligt att få göra det hela familjen. Saga och Nova är med oss hela tiden, i tanken och minnet. Vi ser saker de skulle gillat, som de borde fått uppleva som friska 7åringar. Livet är hårt men just nu gör vi verkligen vårt yttersta för att leva. Vi tar tillvara på den chans vi fått och vi njuter. 

Bilder finns på mitt Instagram och påResiasverige men har inte Internet så ofta så lägger inte upp massor. 

This entry was posted in Dravets Syndrom, Epilepsi, lillebror, Mammatankar, Saga & Nova. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *