Födelsedag 

Jag har svårt att inte fastna i datum men jag tror inte heller de är konstigt inför sina förstföddas födelsedag. Det var ju de, Saga och Nova, som gjorde mig till mamma. Gav mig den viktigaste, vackraste och stoltaste titel jag någonsin kommer att bära. Imorgon skulle de fyllt 7år och till hösten skulle de börjat ettan. Det gör ont. Fruktansvärt ont och tårarna bränner under ögonlocken mest hela tiden. Det som är bra är att vi är i Avesta så hjärtat fylls på med kärlek och livet med nya och roliga minnen. Vi har tänkt så mycket inför den här helgen och det känns så bra att vi hamnade rätt. Det är klart det är här vi ska vara. 💜
Så här glad blir man av att Pousettearna är nära 😊

Såå mysigt här vi bor 

Visentparken. Så stora djur! 

Älskar den här bilden!!! 💜 

De här två har ngt speciellt ihop! 

This entry was posted in Dravets Syndrom, Epilepsi, Keep Fighting, lillebror, Mammatankar, Saga & Nova. Bookmark the permalink.

3 Responses to Födelsedag 

  1. Marcus says:

    Härliga bilder! Skönt ni verkar ha det. Kramar i massor till er! Kraaaam

  2. Sussie says:

    Jag kan inte ens föreställa mig alla de tankar och känslor som virvlar hos er nu. Så himla fint att ni har er kärleksfamilj att kunna vara hos och kunna få omplåstring av själen och bara känna att ni är omringade av varm omtanke. Sänder kramar till er alla. Alla ni underbara superhjältar 💖💖💖💖💖💖💖

  3. Sandra says:

    Och vi är så innerligt glada att ni kom hit till oss. Vi är starka tillsammans. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *