VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Varför får jag inte barn som sover :-(

Jag har ett barn som är piggare än mig, har mindre sömnbehov än mig. Igen. Senaste tesen för Milo är nattskräck utifrån hans panikskrik på kvällarna någon timme efter han har somnat. Otröstlig och knappt kontaktbar. 
Det förklarar däremot inte varför han ibland börjar dagen 04 fast han somnat 20.30…Men det skyller vi på jobbig andning, trånga näsgångar. Som jag beskrivit förut är detta inte i närheten av tjejernas Dravetssömn men det är slitigt nog. Vill bara få sova flera nätter i följd utan att behöva lugna barn, göra välling eller somna sittandes i soffan samtidigt som jag fungerar bilväg. 

I lördags hade vi babyshower för baby Coehn och det tankade energi. Så mysigt och det här lilla miraklet är så efterlängtad. Några pappor skämde bort Kenth medan vi mammor skämde bort Anneli och hade kul tillsammans. Ett fantastisk fint samarbete <3 Tacksam för att Sandra kom tidigt och pyntade, min stresströskel klarar inte sånt.

Anneli är en av det smartaste och klokaste kvinnor jag känner. Är nöjd över att vi lyckades lura och överraska henne. I hennes närhet känner jag mig alltid lugn och trygg. Hon och Kenth förtjänar bara det bästa! 

———
Det går inte en dag utan att jag tänker på Saga och på syskonskapet Milo gått miste om. Han kommer inte minnas hennes röst säga Miiilooo eller bebis. Hennes imponerade kommentarer när han bajsat eller härliga skratt när de byggde kuddtorn tillsammans. Inget av det kommer han att minnas och det gör ont i mig. Nova kommer han bara få berättat om. Höra om syrran som var topp tunnor tokig och som levde som om hon var odödlig. Vild och okammad, ingen satte henne på plats och försökte någon möttes man av hennes glittrande ögon och leende. Nova-bus. Mina älskade tre som blev en kvar. Ingen bild på en komplett Majuniefamilj. Ingen bild på mina tre barn tillsammans. 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna