VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bokfest 

Nu har vi firat Det heliga jävla moderskapet på Södershjärta. Jag känner en oerhörd tacksamhet till Åsa för att hon frågade om jag vill skriva ett kapitel. Vilken häftig grej att vara med om. Glad i hjärtat över att några av mina nära och kära kom och firade med mig. Så fint av er. I mitt huvud har jag svårt att ta till mig att andra tycker att mitt kapitel är speciellt och värt att uppmärksamma men jag blir glad. Generad och glad <3 

Här är vi som åt :-) Så glad över att Sussie och Janne kom till Sthlm. Någon har sagt någon gång (kanske är det till och med jag…) att det är svårt att få nya, nära vänner som vuxen men jag har lärt känna många nära vänner de senaste fem åren. Människor som jag verkligen är glad över att ha i mitt liv. Jag kan inte ens riktigt förstå att de inte alltid funnits där, så självklara är de nu. 

Jag är stolt över att jag sa ja till att skriva. Att jag var ärlig när jag skrev. Jag höll inte igen på något. Som alltid när man granskar sig själv är jag min egen största kritiker. Jag hade kunnat bättre men jag är nöjd med mitt bidrag, nöjd för att jag fått förmedla livet som mamma till barn med dravetssyndrom. Önskade att jag även läste högt igår men så långt hade jag tydligen inte kommit med mig själv ännu. 

Nu är kroppen trött. De senaste veckorna har varit intensiva och känslosamma på så många sätt. Högt och lågt. Mycket på alla plan helt enkelt och jag skulle behöva semester från mitt eget liv. En andningspaus. Jag sitter på tåget och åker bara med i full fart framåt. Det killar härligt i magen i en skräckblandad förtjusning men nu måste jag dra i nödbromsen snart för annars smäller det rakt in i väggen. 

Jag ska bara först… 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna