Överlevde

Årsdagen går mot sitt slut. Vi klarade den. Inte med bravur men vi tog oss igenom. Vårt första år utan Saga. Det är en milstolpe. Jag vet det efter Novas. Det blir aldrig enkelt att sakna och sörja sitt barn men första året är värst och första årsdagen extra tung. 

Vi hade bara en spikad plan idag och det var att besöka graven. Jag blir glad när jag ser spår där från kända och okända. Michelles påskägg, ambulanslejon från Daniel och Johan och ljusen som alltid brinner av mormor och morfar.  

När vi kom hem väntade tre fina buketter från Avesta, Skåne och Partille. Blev glad. Att se att andra berörs så pass av vår sorg och saknad att de inte bara skickar ett hjärta på Facebook, utan gör något konkret betyder mycket. Vi människor är annars dåliga på det. I vår tidsanda skickar man ett hjärta och sen scrollar man vidare. Jag med. Det är både ledsamt och opersonligt. Ingen kritik mot någon utan bara ett konstaterande. 

Jag och Andreas har fått många hjärtan idag. Vi har även fått endel personliga hälsningar eller taggade i bild//längre statusar men ingen av oss har fått ett endaste telefonsamtal och ingen har knackade på, iaf inte efter 15. 

2000-talet. Och jag är endel av det. 

Tillsammans! 

Älska! 

This entry was posted in Dravets Syndrom, Epilepsi, Keep Fighting, Mammatankar, Världens vackraste Saga. Bookmark the permalink.

One Response to Överlevde

  1. Helena says:

    Fanns inte, finns inte för er som jag önskar-gör mig ont ❤️ Ni är alltid i mina tankar 💜💜💜💜💜⭐️Kramarom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *