VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det heliga jävla moderskapet

I slutet av förra året fick jag frågan om jag ville vara del i en bok. Jag skulle skriva om min upplevelse som mamma. I stora drag gör jag det här så det kändes lätt. Det var det inte. Det gjorde till och med ont. Jag krystade ut orden under julveckorna och fick de sen finslipade av duktiga människor. Det blev ännu en del i bearbetningen av min sorg. Jag är glad och stolt över att jag gjorde det. Att lilla jag och mina små ord får vara med i en samling mäktiga mammors upplevelser. 

Köp kanske årets viktigaste bok direkt från Sjösalaförlag eller Adlibris eller Bokus och kanske fler ställen jag inte känner till. Den släpps på måndag men går att förbeställa redan nu!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna