VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lat, trött men glad 

När jag åkte hem från jobbet idag skulle jag preciiiis hinna hem och lämna bilen för att promenera och hämta. Solen sken och jag borde verkligen gått. Men det gjorde jag inte. Jag var för trött. Övervägde seriöst att sova en halvtimme i bilen utanför förskolan… Men det gjorde jag inte heller. Jag hämtade istället min goding tidigare. Så glad kille. Äntligen har han fått tillbaka den där pigga blicken och inge tecken på sjukdom för första gången på veckor (månader?). Det gör mig lika glad som lättad. Less på mig själv och min oro. 

Vi har en tid på ÖNH. Det är bra att vi får det utrett. Tänk om han sover bättre sen…Det vore en dröm! 

Togs igår. 

Älska!! 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna