VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

24 februari 

Idag är värre än imorgon, tror jag. Vi försökte handla på eftermiddagen men gick som två tomma människor genom butiken. Förstod inte vad vi behövde. Det var den här natten de gjorde akuthjärnröntgen efter misstanke om blödningar som också bekräftades. Den här natten. Tre år har gått men det gör ont.

Så. Fruktansvärt. Ont. 

Tacksam för vår glädjespridare Milo och för att jag och Andreas förstår varandra så bra som vi gör. Det lindrar men ändå så oerhört smärtsamt. 

Jag älskade henne så mycket. 

Nåna, min Nåna. 


Kommentarer


  1. Michelle Öhrström 2017/02/25 on 08:57 Svara

    💖NOVA💖
    Finaste ni…

  2. Helena 2017/02/25 on 21:20 Svara

    💜💎💜 alltid i mitt hjärta 🌟❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna