VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Egen säng 

I fredagskväll somnade Milo i egen säng. Han var så mycket mer redo än sina föräldrar. Egen säng, eget rum och sover tusen gånger bättre än han gjorde mellan oss. Fortfarande inte fulla nätter men så mycket bättre. Han har Adams växasäng som han uppenbarligen gillar. Ska du sova där frågade Andreas i fredags och Milo svarade ja och la sig. Ingen diskussion eller ens tvekan :-)

För oss är det konstigt att inte ha ett barn i sängen och dumma tankar i huvudet spökar. Tänk om han dör ensam i sin säng. Jag vet så väl att han inte har Dravets, inte alls orolig för det heller, men jag vet inget annat än att vara rädd för att förlora mitt barn eller att behöva rädda livet på det. Jag måste acceptera att mina skyddande händer varken kan eller får vila över honom hela tiden. Han måste få en chans att möta livet och när man är 2år är det att sova i eget rum. 

Stoppa tiden… Bebis har blivit stor. <3 

Bygga med pärlor är kul och väljer då gärna ”tart” som färg. 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna