VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dan före… 

De senaste åren har jag sagt att julkänslan har fattats mig för att jag legat på sjukhus så mycket. I år har jag inte alls varit på sjukhuset och det är liksom svårt att ta in att det är julafton imorgon när jag inte sett pyntet på ALB. Aldrig nöjd… 

Nu har vi kommit hem från uppesittarkväll hos mormor o morfar. Milo på superbra humör. Jag är glad att han inte känner den tomhet och saknad vi gör. 

Som vanligt kom Marcus. Saga och Novas Macus. Framförallt Saga som blev äldre älskade honom enormt. Tjejernas fadder. I år var det Milo som fick uppmärksamhet och det gillade han. Någon som lekte med bilar med honom :-)

Grabbhäng i soffan. Klockan var runt 23 och Milo jättetrött men vid gott humör. 

Milo hemma hos Linda, Isaac och Anela. Vi började dagen med frukost hemma hos dem :) så bra med vänner som är barnfamiljer för de vaknar lika ofrivilligt tidigt! 

Isaac och Milo tillsammans… Det kan bli farligt i framtiden 😀


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna