VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Milo på BUMM 

I fredags var vi på BUMM. Vi har fått steg för hur vi ska introducera ägg. Det finns stort hopp om att han redan vuxit ifrån det. Steg ett är att äta sådant som är penslat med ägg, t.ex. bullar. Det vet vi redan att han klarar :) Vi kommer provocera mer under lovet så det inte blir något på förskolan. 

Vete ska det tas nya prover på. Allergin lär finnas kvar nu men eftersom den ändå minskat och han inte utvecklat allergi mot fler födoämnen är chansen väldigt stor att han på sikt även klarar vete. Det vore så fantastiskt skönt och inget vi tidigare ens vågat drömma om!! Vi kör vidare på glutenfri kost och det fungerar utmärkt när det är vi men när kompisarna äter något annat än honom vill han smaka och ledsen när han inte får. Skulle vara så skönt om han iaf skulle klara en mindre mängd så han fick lika kompisarna även om vi kör på med glutenfritt till största del. Jag behöver ändå äta glutenfritt :) Tror jag fick i mig gluten igår och det blev inte alls bra.. 

Milo har varit sjuk väldigt ofta sen han föddes och mycket feber. Så länge Saga levde trodde jag att hon drog hem baciller men febern har fortsatt under hösten. Läkaren tog det på allvar vilket var tryggt. En remiss på olika prover ligger så nästa febertopp åker vi och lämnar blod, då kollas även status för veteallergin. 

Igår var det Lucia på förskolan men Milo ville inte vara med och sjunga. Det var däremot kul att leka med bilar tillsammans med mamma, mormor och morfar :) glutenfri lussebulle hade förskolan fixat med och det var gott! 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna