VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Glad kille 

Milo har fått en Ipad som tidig julklapp/födelsedagspresent. Han bryr sig förmodligen inte jättemycket om paket i år så han fick den nu. Det var egentligen för vår skull, vi har en androidplatta med riktigt dåligt batteri som vi (framförallt Andreas ;-)) ledsnat på. Milo är så glad…Märkligt tycker jag. Det borde ju vara platta som platta för en 2 åring men tydligen är Ipad mer lockande och användarvänligt för de minsta barnen. 

I helgen har vi haft glöggmys för Dravetsfamiljen. Så, så mysigt!! Några saknades som alltid men glad över att vi får ihop något med tanke på hur spridda vi är och hur den här vidriga sjukdomen härjar. 

Milo var lycklig på söndagsmorgonen att både Nunni och Mimmi sovit över. 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna