VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Min lille kille 

Feber igen. Riktigt hög som stört hans sömn i natt. Igår när vi var hos grannmor och grannfar ville han inte äta. Så är han ju ibland med mat. Inte alls som sina systrar som åt allt alltid. Reagerade därför inte igår. Han var pigg och nöjd, lekte och höll sig vaken länge. Kanske hade han lite ont i halsen, annars inga symptom alls. Bara superhög feber. Den här gången gick det faktiskt nästan  två veckor utan feber men det är nog längsta uppehållet sen i somras. Sällan andra symptom än just feber vad vi märkt :-\

Mitt hjärta 

För den som för notering kan jag meddela att min stukade fot läker bättre än alla tidigare stukningar jag gjort 😀 Den är inte vacker men den fungerar som en fot ska :-)


Fortfarande mycket svullen och blå runt hela foten men jag kan gå normalt! 


Kommentarer


 1. Nina 2016/11/27 on 22:26 Svara

  Hej
  Min 15 åring hade upprepade feberepisoder när han var liten. Feber utan andra symptom. De kom fram att han hade periodisk feber. Ofta övergående i skolåldern men många blir hjälpta av att ta bort tonsillerna. Läs lite om det.
  kram

  • flersamhet 2016/11/28 on 09:26 Svara

   Periodisk feber vet jag väldigt lite om men varit inne på just det efter tips från vänster. Ska läsa på mer!!

   • flersamhet 2016/11/29 on 07:51 Svara

    *tips från vänner 😀

 2. S 2016/11/30 on 19:20 Svara

  Min kompis dotter hade periodisk feber. Gick till en kiropraktor som fixade till något så det gick över. Han menade på att det är nåt som är i kläm som lurar temperaturcentrum att gå bananas… Vet inte om det stämmer men hon blev iaf bra.

  • flersamhet 2016/12/10 on 08:55 Svara

   Intressant!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna