VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Min kropp faller sönder. 

I torsdags fick jag nackspärr efter att ha haft ont i både nacke och huvud i flera veckor. Andreas lurade iväg mig till en naprapat som gjorde underverk. Känner fortfarande av det men så mycket bättre.

Idag tog jag och Milo en rask promenad för att handla medan pappan dammsög (Milo fortfarande skraj för dammsugaren..) Jag var så nöjd med mig själv över att jag tog mig ut på kvällen efter jobb och middag trots att jag varit så trött idag. Dessutom så mycket energi i kroppen för första gången på länge. Promenad och frisk luft var bra. Så plötsligt rullade foten lite på gruset. Jag hann inte med. Kände hur foten gjorde den där onaturliga vridningen innan fotknölen slutligen fick stop på det genom att dundra ned i asfalten. Dessutom gick ett par favoritbyxor sönder då knäet drog i backen :-(

Vad händer med min kropp, den går sönder från topp till tå. :-(

Jag tycker rätt synd om mig själv… 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna