VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kärleken till min son 

9 månader i min mage och nu tätt intill mig varje kväll, under mitt täckte. Små söta snarkningar. Om två månader fyller han två år. Min kärlek för honom är totalt villkorslös. Jag har så mycket att ge honom. Tre barns kärlek ska fyllas i honom. Min tid, min kärlek. Alla stunder jag inte spenderar med honom är mer eller mindre bortkastat. Inget är viktigare. Ingen är viktigare. Min son. Min lilla pojke. Min Milo. Han bär praktisk taget mitt liv på sina axlar men allt han behöver göra i livet är att finnas. Hans existens är som ett litet mirakel, en gåva till mig och hans pappa. Han kom med lindring och hopp, kärlek och tröst. 

Jag älskar honom mer än jag trodde var möjligt. Med vetskapen hur det känns att förlora ett barn och sen ett till barn har mina känslor nått ett ännu större djup. Jag vill ge honom hela världen i all form men för att även kunns vägleda honom till att bli en ödmjuk och tacksam människa och förståelse för att man måste kämpa för vissa saker antar jag att vi måste lägga visst band på oss. Det är svårt faktiskt och kanske tur att vår ekonomi inte är så bra nu när det går mot jul. Annars hade han kanske fått onödigt många bilar i alla möjliga storlekar. Framförallt med stora däck :-)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna