VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

På rätt väg 

Omställningen att jobba var större än vad jag hade förväntat mig. Jag har påverkats mer än vad jag trott av att ha ”dragit mina tre barn” flertalet gånger. Man kommer inte ifrån frågan. Den är det mest naturliga kallpratet och jag vill gärna berätta men det påverkar mig efteråt har jag nu insett. 

Det som känns i kroppen  var förmodligen inget jag fullt kunde förbereda mig på. Ny arbetsplats, ny miljö, nya människor. Halvtid är mycket nog. Förvånas över min enorma trötthet. Gläds åt den värme som jag upplever finns på min nya arbetsplats. Saknar att vara med min bubbe. Saknar Saga. 

Jag är på rätt väg. Det kommer att bli bra. Jag vet att jag har det i mig. Att jag kan göra det här jobbet bra men det tog mer på mig än vad jag hade förväntat mig. 

Semesterminne. 


Annons

Kommentarer


  1. Sara 2016/08/11 on 16:22 Svara

    Men titta! Längtar tillbaka!!!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna