VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Intensiv men rolig vecka 

I måndags satte vi oss i bilen och styrde söderut. Mötte upp Pousettes i Ödeshög och fortsatte tillsammans ner till Skåne. I Höllviken har vi sen blivit bortskämda. Tiden gick fort, alltför fort. Bröllopet i trädgården mellan Sara och Ola toppar förstås veckan. Så otroligt fint och rolig kväll!! 

Vi har upplevt mer regn än sol men mest har det nog varit nått mellanting och rätt varmt. Vi kom till stranden två gånger varav ena gången som dränkta råttor, besökte Majas cottage, slättarps gård och inspelningen av sommarlovsmorgon i Malmö. Andreas testade även på akuten då hans fot inte mådde så bra efter dansen på Anneli och Kenths bröllop. Sjukhuset fick godkänt men inte foten, vi får se imorgon vad läkaren säger. Milo har verkligen trivts och var jätteduktig under alla timmar i bil. 

Det allra bästa har ändå varit att vi fått vara tillsammans. Dravetsfamiljer, de kommer alltid vara ett speciellt band mellan oss. Saga var saknad men på något vis var hon ju med oss, Nova också. Genom Disa och Tage var de med. Inte minst i hjärtat. Jag har plockat stenar från stranden som ska läggas på graven. 

I fredags åkte vi till Göteborg och hann med en snabb kram av våra Partille-vänner. I Göteborg skulle Emelie äntligen få sin 10års present. En träff med Josefine Myrberg och hennes mamma Nina. Så fina och generösa kvinnor båda två. Det blev bowling och fika. Lite mer än bara en träff, en rejäl dejt faktiskt 🙂 Kul!! 

Sen sov vi gott på Radisson 🙂

Nu är vi  hemma. Det är jobbigt att komma hem. Lättare att vara iväg. Tänker mindre då. Just nu känns det mest bara jobbigt att vara hemma faktiskt. Det är som att kroppen förväntar sig att Saga ska vara här, som att vi åkte ifrån henne och nu ska hon komma hem igen. Saknar henne så mycket. 


Kommentarer


  1. Agneta Dersen 2016/07/10 on 17:33 Svara

    Det var så roligt att se er igen hoppas det inte dröjer för länge till ni kommer till Göteborg igen Stor Kram ❤️❤️❤️❤️

    • flersamhet 2016/07/10 on 18:38 Svara

      DETSAMMA fina du!!

  2. Sandra 2016/07/18 on 17:44 Svara

    Ja, som hon är saknad. Älskade Saga. Fattas så oerhört.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna